Фитнес зала MAGERAN POWER се утвърди като любимо място в Ловеч

 

 

Фитнес зала MAGERAN POWER за няколко месеца вече се утвърди като любимо място за спортуване и гимнастика в Ловеч. Благодарим на Община Ловеч за предоставеното под наем помещение, което се оказа много удобно за тази дейност, каза сенсей Петър Магеранов. Той изтъкна, че основната тежест по ремонта се е паднала на неговия син Димитър Магеранов.

Фитнес зала MAGERAN POWER отвори врати на 4 април т. г., намира се на ул. „Търговска“ № 52. Залата разполага с около 60 уреда – това са магнитни колелета, последен модел на LIFE FITNESS, фитнес пътеки, крос тренажори, асансьор-стълба, което е нещо много рядко срещано, всякакви дамски и мъжки уреди, предназначени не само за фитнес, но и за боди билдинг. Има чували за бокс, уреди за разтягане. Предлагат се тренировки по кросфит и табата, както и множество и на модерни дъмбили и гири. Отделна зала е предназначено за джудо с всички уреди. Центърът е със съблекалня, шкафчета, баня.
Капацитет на залата е голям, може да посрещне много хора, това е най-голямата зала на площ в града, съобщи Димитър Магеранов.
Абонаментът за месец е 30 лв., а дневна такса е 3 лв., ползват се карти към Мулти спорт. Работното време е от 08:00 ч. до 21:00 ч., в събота и неделя от 10:00 ч. до 20:00 ч.
Ето какво още сподели Димитър Магеранов :
„Дойдохме тук, защото трябваше да освободим старата зала, която се намираше в Младежкия дом, заради предстоящия ремонт. Избрахме да работим ту и ни трябваше помощ и съдействие от Общината, за което специално благодарим. Труден ремонт беше, много тежък с много вложени средства. Преустройството продължи една година, със съдействието на близки и приятели. Сега съм доволен и щастлив, надявам се и баща ми да е щастлив за тази зала, която е оборудвана с американска техника и уреди, това са все професионални марки, които се ползват от истинските фитнес инструктори, марки като LIFE FITNESS, PRECOR, MATRIX.
Имаме и допълнителна зала, която се ползва за табата, кросфит, за карате, джудо, бокс. Просто широкоспектърна е цялата зала, като цяло.
Амбициите оттук нататък са постепенно да привлека всички клиенти при нас, за да разберат кое наистина е фитнес зала. Чистотата и музиката са на нивопри нас. При нас дамите са с привилегия, като използват услугите на 20% от таксата, която е по другите зали. Условията ни са чудесни и нямаме конкуренция от към тази част в града.“

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.