Контакти

 

5500  Ловеч, Централна поща, пощ. кутия 34.

ТЕЛ. 0893 504 369

мейл n.glas@abv.bg 

6 коментара към “Контакти

  1. Dobyr den. Bih iskal da popitam neshto, no ne znaeh kym kogo da se obyrna i namerih tozi e-mail v saita na vestnik Naroden glas. Ako zapitvaneto mi ne e za tuk se izvinqvam predvaritelno. Kazvam se Petyr ot Lovech i sym na 17g. Na 14 avgust nai-dobrata mi priqtelka ima rojden den i iskah da q iznenadam s neshto. Hrumna mi, che moga da pusna nqkakvo pojelanie kym neq v nqkoi vestnik. Rojdeniqt i den se pada v petyk, no jalost do kolkoto znam ne izlizdavate v petyk. No vse pak ima li nachin takova pojelanie da byde pusnato vyv vestnik Lovech pres? Ne sym mnogo zapoznat i za tova pitam. Ako moje, bihte li me nasochili kak moga da go napravq ili kym kogo trqbva da se obyrna. Blagodarq Vi mnogo i se izvinqvam za pritesnenieto.

    Lek den.

    Харесвам

  2. вижте сега роден съм в ловеч на 27 08 1961 г
    вие печатно издание ли сте-
    ще публикувате ли мои стихове- добри са ако поискате ще ви изпратя и без това съм си оттам сиреч оттук когато дойда в ловеч съм си аз
    очаквам вашето съгласие- да ми прегледате нещата и ако искате да си ги отпечатите
    искрен и ваш
    danaill@abv.bg

    Харесвам

  3. Здравейте, току-що прочетох статията за Киркова Махала от 2008 на Стойко Атанасов. Понеже се интереувам от тази тема, бих искала да се свържа с г-н Атанасов. Имате ли негов имейл? Благодаря!

    Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.