Хаус парти ще има на 31 май на крепостта в Ловеч

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На 31 май на Ловешката крепост за първи път ще се проведе хаус парти  със съвременна електронна музика, съобщи общината. Шоуто кореспондира със заложеното във визията на общинската програма за „подобрено качество на живот на младите хора, осигурена възможност за по-качествено образование, адаптирано към новите потребности на местната икономика“.

 

В събитието ще намерят място различни прояви на хип хоп културата – ди джеинг, брейк денс, бийт бокс, графити. Сетовете на ди джеите ще бъдат придружени с ефектно и завладяващо осветление и озвучаване, пироефекти и фойерверки. Идеята е последователно участие да имат начинаещи и вече доказали се имена на хип хоп сцената.

Инициативният комитет за хаус партито е в състав Юлиана Близнакова, музикален педагог, Пламен Димитров, тонрежисьор, и Детелин Иванов, ди джей. Тримата възнамеряват да превърнат събитието в традиция. В хаус партито ще участват както добре познати имена на съвременния ди джеинг в Ловеч, така и специални гости. Жив вокал – Богдана Митова, страхотно денс шоу и много Deep House под звуците на изключително популярната  DJane Koki – специален гост на събитието.Началото е в 20 ч., организатори са инициативен комитет и община Ловеч под наслова„Lovech Purple night“.

 

 

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.