Запомнящ се концерт на Мария Илиева откри Есенния панаир в Ловеч, днес пее Милена Славова

Запомнящ се „горещ“ концерт на поп певицата Мария Илиева откри Есенния панаир в Ловеч (9 – 11 септември). Стотици изпълниха двора на Бившата казарма и се радваха на хитове като „Всичко“, „Играя стилно“, „Нищо“ и „Любов“. Певицата благодари специално на ръководството на Община Ловеч, че успява да предложи толкова богата културна програма за панаира. Тя прикани публиката да дойде и следващата вечер за концерта на Милена Славова.

Програмата бе открита с изпълнения на Общинския духов оркестър. След това на сцената се качи акустичният изпълнител от Ловеч (пиано и глас) Александър Христов.
В Бившата казарма са разположени пет бирарии с маси за консумация. На Гаровия площад „Трифон Трифонов“ пък има 11 атракционни обекти за радост на деца. За първи път в Ловеч идва и атракцията „Ходене по вода“.
По булевард „България“ са разположени над 70 търговски сергии за продажба на различни артикули. Има произведения на художествените занаяти, маси за търговия, шатри за цветя. Захарни изделия се предлагат на 16 маси, има и маси за плодове, зеленчуци и др.
В програмата за събота е предвиден концерт на ловешката група „Very Wells Band“ от 18.30 ч., а в 20.00 ч. ще пее емблематичната изпълнителка Милена Славова. В неделния ден за доброто настроение ще се погрижат DJ Buckshot и DJ Slav, които ще стартират своето шоу в 18.00 ч. Всички концерти са безплатни.
Община Ловеч, пресцентър
10.09.2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.