Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“

Млади театрали представят в Ловеч етюди на тема „новото нормално“, събитието е на 11 октомври, понеделник, във фоайето на театъра, входът е свободен. Това съобщи директорът на Драматичен театър Ловеч Биляна Петрова. Уъркшопът е в рамките на фестивала „Младите в театъра“ 7 -12 октомври 2021 г.
Младите режисьори Мартин Киряков, Надя Панчева и Стефани Христова ще водят театрално ателие на тема „Какво би могло да значи „новото нормално“ и „новият световен ред“?“
В опитите с новозавършили студенти от НАТФИЗ и настоящи студенти от НБУ младите режисьори ще изследват времето, в което живеем и противоречивите ситуации, които поражда то. Търсенията на тези парадокси тръгват от малката форма на етюда и ще бъдат представени в една обща артистична акция. Тя ще може да се наблюдава от публиката веднага след представлението „Пепеляшка“ (ДТ „Никола Вапцаров“, Благоевград), което е от 17.30 часа.
Фестивалът завършва на 12 октомври с „Посещението на старата дама“ с режисьор Дамян Тенев (Театър НАТФИЗ) с участие на абсолвентите на проф. Пламен Марков. Началото е от 19 часа.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.