ЗВЕЗДИ НА БЪЛГАРСКОТО КИНО В БЕЗПЛАТЕН ФИЛМОВ МАРАТОН В ЛОВЕЧ

Куп популярни актьори ще радват почитателите на киното в Ловеч от 24-ти до 26-ти август 2021 г. във Филмова седмица, организирана от Община Ловеч. В три поредни вечери на специален екран на площад „Тодор Кирков“ ще бъдат показани три български филма, които със сигурност ще предизвикат интерес. Прожекциите ще бъдат с начален час 21.00 ч. и са безплатни за жителите и гостите на града.

В първата вечер ще бъде показан филмът „Нокаут или всичко, което тя написа“ на режисьора Николай Илиев. В ролите: Саня Борисова, Джеймс Тумина, Орлин Павлов, Башар Рахал, Диана Любенова и др.

На 25-ти зрителите ще могат да гледат комедията с криминален сюжет „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“ на режисьора Георги Костов, с участието на Ивайло Захариев, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Деян Донков, Дичо, Део, Влади Въргала, Тодор Доцев, Иван Савов и др.

В заключителната вечер пък ще бъде прожектирана екшън-драмата „Бензин“ – филм, режисиран от Асен Блатечки, който изпълнява и главната роля. Партнират му Снежана Макавеева, Майкъл Медсън, Съли Ерна, Лиляна Станаилова, Калин Врачански и др.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.