Буря в Ловешко затвори пътища и отмени концерт на сръбската група S.A.R.S.

Силната буря в Ловешко, която се разрази към 20.00 часа в неделя вечер, създаде проблеми по три пътни отсечки. На изхода от село Лисец към Ловеч е паднал стар орех и достъпът е прекъснат. На изхода на село Баховица към Ловеч има паднали клони и движението също е затворено. На изхода на Ловеч към Плевен до бензиностанцията на ШЕЛ пътят е трудно проходим.


На тези участъци веднага са изпратени екипи на ПБЗН и на общинската фирма „ЕКО“ ЕАД и се работи за отстраняване на препятствията и пускане на движението.
Бурята попречи да се случи и обявения концерт на сръбската група S.А.R.S. Водят се разговори и концертът ще се проведе на по-късна дата в Ловеч с продадените вече билети, така че зрителите трябва да ги пазят.

Групата S.А.R.S., които дойдоха с голямо желание да свирят в Ловеч, се извиняват за отложения концерт поради атмосферните условия. Сцената беше прекалено мокра и не позволяваше да си свири. Музикантите обещават да дойдат с още по-голямо желание и да оставят незабравим спомен със своята музика.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.