Тази вечер UNISONIC вдигат Lovech Rock Fest 2016 на макс

Немската хард рок група UNISONIC ще вдигне емоционалния градус на Lovech Rock Fest 2016  максимално високо тази вечер, 23 септември, от 21.30. Преди тях три други групи ще подгряват феновете на тежкия метален рок.

1-rock-1

Немската хард рок група UNISONIC ще вдигне емоционалния градус на Lovech Rock Fest 2016 максимално високо тази вечер, 23 септември, от 21.30. Преди тях три други групи ще подгряват феновете на тежкия метален рок.
Супер успешен бе първият ден на феста, когато в старата казарма в Ловеч забиха последователно румънците SCARLET AURA, после родните КОНКУРЕНТ, следвани от разбиващите по „немски“ AXXIS и датската банда PRETTY MAIDS.

Няма по-успешен старт за един фест от това на сцената да запее румънката Аура от впечатляващата група SCARLET AURA. Чаровната дама развя българския флаг в едно от изпълненията си. По-рано на пресконференция тя сподели, че само от мисълта, че ще пее на връх националния празник на България 22 септември, настръхва. Музикантите твърдят, че рокът е музика за свободни хора с отворени сърца. Румънците слязоха сред публиката и след своя сет, като дълго време се снимаха с фенове, някои дошли чак отвъд Дунав.
КОНКУРЕНТ с вокала Емил Анчев – е, това е „Аз съм твоят вечен конкурент“ и „Дай ми време“. Една вълнуваща група с бележити и обичани песни. Изявата им бе нашият български принос в ловешката фиеста „Рок за независимост“.
След това на сцената настъпи жадуваният „шок и ужас“ – перфектните AXXIS и безмилостните PRETTY MAIDS.
Вокалът на AXXIS Бернхард Вайс се беше постарал на научи няколко български изречения. Покани на сцената Рози, момиче от публиката, което пя с него. Групата е за първи път в България, харесва фестът и организацията в казармата. Срещаме само приветливи и мили хора, каза Бернхард на пресконференция преди сета. Догодина през февруари ще издадат ново CD.
Спретнатите PRETTY MAIDS излязоха след дълга настройка на инструментите и смяна на китари. Имаше защо – свириха на високо ниво. Още в началото изпяха своя хит Face The World.
Вокалът Рони Аткинс, който пътува под истинското си име Пол Кристенсен, не пропусна да рекламира новия албум Kingmaker, с премиерата на 4 ноември.
Похвали за отличната организация и избор на групите получи кметът на Ловеч Корнелия Маринова, която се разходи заедно с депутата Антон Долапчиев сред публиката и палатковия лагер. Благодарности прозвучаха и от сцената, като музикантите подчертаха приноса и на кметала Цонко Цонев. Бившият кмет на Каварна също е на феста и представя новата си книга.
Легендата Майкъл Киске, бивш певец на HELLOWEEN а сега в UNISONIC, пристигна още снощи в Ловеч. Тази вечер той, заедно с Денис Уорд, Манди Мейър, Денис Уорд, Кай Хенсън и новият барабанист Майкъл Ере ще забият на уникалната сцена с перфектен мощен звук.
Преди тях шоуто започва с не по-малко очакваните румънци AN THEOS (4х4 дами и мъже), КИКИМОРА на Николо Коцев и много, много силното трио от Германия RAGE.
Какво чакате? Още ли не сте тръгнали към Ловеч?

Организатор на Lovech Rock Fest 2016 е Община Ловеч.
Генерални спонсори: „Леденика“ и „Бони холдинг“.

Фестът се осъществява с любезното съдействието на „Лакталис“ – България, фондация „TRACE за хората“, „Балкан Вело“ АД , „Сити Център Ловеч“ ЧЕЗ, Fibank.

Медийните партньори на Lovech Rock Fest 2016 са БНТ 1 и БНТ 2, БНР, радио Z – Rock, медийна група Zetra, Радио Ловеч.

 

Един коментар към “Тази вечер UNISONIC вдигат Lovech Rock Fest 2016 на макс

  1. По БНР слушах около 10 минутен коментар за празника на Сливата,сливовата ракия и балканските манджи и традиции в с.Орешак и в Троян.Никаква информация ни по телевизиите,ни по БНР за „великия“ рокфест на Община Ловеч!
    Това е достатъчно,човек да разбере кой общински ръководител/ Донка Михайлова или К.Маринова/ по-добре познава въжделенията на българина в настоящето,неговата жажда за българското!Защото на българина му омръзна Оправници от последните шест години да замитат това,българското под чергата и да ни учат на чуждопоклонничество.

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.