Гриша Ганчев: Бойко Борисов е взел най-правилното решение за клуба

g gan4ev

Актуалният благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев (бивш благодетел на „Литекс“) обяви днес в интервю за Нова телевизия, че министър-председателят на България Бойко Борисов е взел най-правилното решение за бъдещето на клуба.


„Бойко Борисов като един лидер на държавата взима най-правилното решение. Не може 60% от населението на държавата да страда заради един футболен отбор, защото някой си е решил да го похарчи този отбор. Откъде да го знам кой е този някой. Те са апокрифни. Те не се подписват, работят с глашатаи. Аз излизам с лицето си“, коментира Гриша Ганчев.
„Бойко Борисов като един истински държавник взима тази позиция. Всеки един нормален политик щеше да го направи това нещо. При положение в ръководните фактори от футболния съюз няма кой да се замисли, дойде време държавата да се замисли“, сподели още той.

Днес Гриша Ганчев даде интервю и за бТВ, с което призова Васил Божков да спре да си мери оздравителния план с неговия.

Днес Гриша Ганчев даде интервю и за бТВ, с което призова Васил Божков да спре да си мери оздравителния план с неговия.

„Аз нямам съревнование с абсолютно никого. Аз от господин Васил Божков не съм чул една дума по темата ЦСКА. Аз приех среща с господин Васил Божков миналата година, лятото и не можахме да се разберем за същия този модел, който сега го направихме. Защо спрягате името на човек, който не е излязъл, а аз съм застанал с лицето си и говоря? Идете го попитайте той има ли намерение“, категоричен беше Ганчев и добави:

„Ако има някой факир, някой Хари Потър, да измисли вариант, който ще е много по-чист, няма никакъв проблем, а не да си мерим оздравителните планове. На кой е по-голям оздравителният план и на кой е по-малък“

 

Финансовият благодетел на ЦСКА се обърна и към синдика на дружеството.

„Искам да призова госпожа Дора Милева да вземе да прочете и другия оздравителен план, който не ѝ беше занесен на нея, а го занесохме в съда, защото такъв е закона. Поне се бяха постарали да си сложат по едни панталони и по една риза хората, които го внесоха, а не отидоха по къси гащи“.

 

https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-4/js/ext.js// <![CDATA[
/* easyads.bg displayAd rotator name: Topsport.bg, 300×250 Banner Under Article Right, size: 300×250, url: topsport.bg */ (function(dc, scr, loc){ var d=new Date();var s=’script’;var et=d.getTimezoneOffset()+d.getTime();var rf=escape(dc.referrer);var cb=Math.round(Math.random()*21474836); var surl=(loc.protocol==’https:’?’https://media.easyads.bg/displayads.php?rid=8684&&#8217;:’http://media.easyads.bg/displayads.php?rid=8684&&#8217;); dc.write(“); }(document, screen, location));


Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.