Осем абитуриенти с бални тоалети от ЖГЕРБ – Ловеч

1JGERBn

Осем абитуриенти получиха бални тоалети, дарени от благотворителна кампания на ЖГЕРБ – Ловеч. Тоалетите бяха връчени от общинския ръководител на партията Корнелия Маринова, кмет на общината, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.


Щастливците са Краси Ганчева, Милена Димитрова и Николета Дишева от Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, Андрей Маринов, Габриела Маринова, Микаела Брязова и Георги Гергов от Професионалната гимназия по механоелектротехника и Петко Петков и Андриана Мартинова от Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги. В клуба на ГЕЛБ те се представиха и споделиха своите надежди и планове за бъдещето.
В обръщението си към младите хора Маринова им пожела на първо място да бъдат здрави и да вярват в себе си. Преследвайте мечтите си, трудете се много, за да бъдете успешни, смело се изправяйте пред трудностите, бъдете почтени хора и правете добро в живота си. Надявам се един ден да се върнете в Ловеч и тук да градите професионалната си кариера, тук да създадете дом и семейство и да работите за просперитета на нашия красив град, каза Маринова на абитуриентите.
Инициативата и подкрепена от ЖГЕРБ „Ако си дал – не си живял напразно“ започна в страната преди месеци. В нея се включи и дамската структура от Перник. Именно от там бяха осигурени официалните облекла, които пристигнаха в област Ловеч, за да бъдат разпределени между нуждаещите се абитуриенти. Два от костюмите вече бяха дарени на завършващи в община Ябланица. Днес своите тоалети получиха и ловешките момичета и момчета.
На събитието присъстваха още областният клубен ръководител Калинка Мончева, общинският ръководител на ЖГЕРБ Даниела Събева, общински съветници.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.