„Подводницата“ Данчо Заверджиев хвърли котва в пристанището на социалистите

dan40 zaНа последната сесия изключеният от групата общински съветници на ГЕРБ Данчо Заверджиев седна до новите си приятели от БСП. Той, заедно с бившия кмет Минчо Казанджиев и бившия областен управител Милко Недялков, които днес са общински съветници, са опозицията на управляващите с гласовете на център-дясно партии и движения.

dan40 2011

Карикатура от 2011 г. автор Д. Заверджиев


За мнозина навярно е трудно да си представят такъв пирует от Данчо Заверджиев, който само преди шест месеца критикуваше остро управлението на социалистите.
Гражданинът, който спечели поредица съдебни дела срещу бившия Минчо Казанджиев.
Който правеше карикатурни клозетни шаржове на червения Милко Недялков (виж снимката горе), а сега са политически братя. И понеже няма промяна в политиката на ГЕРБ преди и след изборите, излиза, че се е променил гражданинът Заверджиев. За пореден път…

Днес са рамо до рамо

Днес са рамо до рамо

Но то е показателно за партизанската, конспиративна, подмолна тактика на бившите комунисти. Аналогичен е по-раншният случай с Тихол Тихолов, който също рязко премина към БСП.
Решението за изключването на Данчо Заверджиев е било взето в групата още на 15 март т.г. и оттогава в социалните мрежи има дебат по случая. Твърди се, че Заверджиев много пъти е вкарвал общинските съветници в ненужни спорове, че от яростен критик на бившия кмет Казанджиев сега е станал негов пръв приближен лакей, както и че затлачва дейността на Общинския съвет като е предлагал все неосъществими идеи. Например – да се дадат повече пари на общинските съветници за секретарки и юридически консултации, без да се сочи откъде, както и да се построят общински бензиностанции. Свидетели разказват, че много пъти с процедурни въпроси разиграва всички, само за да бави работата на съветниците. По всички важни за общината точки той е гласувал заедно с БСП. И няма друг случай (освен неговия) в практиката на обществените обсъждания някой да крещи на един от новите заместници на кмета „Лъжец!“ и то по незначителен процедурен повод. Обидно ниско ниво за общественик!
Данчо Заверджиев има и поддръжници в мрежата, които го хвалят за карикатурите на сегашното управление, както и снимките на локви и дупки в асфалта. Все пак всички отбелязват липсата на култура и джентълменско отношение към дамите, но това е характерна черта на „другарите“.
Досега червената опозиция черпеше полза от Данчо Заверджиев като „подводница“ във водите на ГЕРБ. Но след като той хвърли котва в пристанището на социалистите, ползите от него вече са минимални, да не кажем никакви.
Павел Ненов, осъзнал се гражданин

Един коментар към “„Подводницата“ Данчо Заверджиев хвърли котва в пристанището на социалистите

  1. Цецко, пий си лекарствата моля те. И спри да публикуваш глупости от мое име. Не ти отива на поста, който заемаш. Верно, тук си се постарал повече и си свел грешките до минимум, но все пак не забравяй, че от известно време насам следя тъпия ти сайт, точно заради такива публикации. Айде отивай хващай оная алчната и я накарай да направи нещо за Ловеч най-накрая, не само да мисли как да си вдигне заплатата.

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.