Информационните дни за енергийното обновяване на домовете се провеждат от 3 – 5 септември в Ловеч

panelki

Информационните дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове” в град Ловеч ще се проведат в периода 03 – 05 септември 2015 г. пред сградата на Община Ловеч от 17.30 до 19.30 ч. Това съобщиха от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, което стартира за четвърти път информационни дни по проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 -2013.
Информация за конкретните локации на информационния кът във всяка община можете да намерите на интернет страницата на Министерство на регионалното развитие и благоустройството, секция „Обновяване на жилища“, под-секция „Информационни дни“.
Кампанията се провежда в общо 36 града в периода 03 август – 5 септември 2015. Във всеки от тях ще бъде разположен информационен кът, в рамките на който гражданите ще имат възможност да получат информационни материали по проекта и експертни консултации, както и да се запознаят с текущото изпълнение на проекта и други действащи инициативи.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.