Простихме си с Бормана, който не се страхуваше от високото

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПочинал е Бормана – така беше известен Борислав Кацаров (51 г.), който през последните години живееше в село Абланица. Погребението е станало там в четвъртък, съобщи отец Иван (Ищван Наги), който го е опял. Присъствала е съпругата му и двете деца.

Бормана беше симптоматична фигура в ловешкия живот през 80 – 90-те години. Беше  сценичен работник в театър, но най-известен бе с безстрашните си изкачвания по стени. Той нямаше страх от височината и затова летя дълго и далеч. От малък бе болен от диабет, който в последните години го лиши от зрение. Но той отдавна виждаше надалеч. Заради свободното му поведение бе жертва на Държавна сигурност, премеждия, които разказваше по-късно с хумор. Радостен бе, че успя през последните години да обиколи света.

Част от живота си прекара в София, където живее съпругата му.

Почивай в мир, Боре!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Един коментар към “Простихме си с Бормана, който не се страхуваше от високото

  1. Лека ти пръст,Боре!Много бих искала да науча името на автора написал тази абсурдна статия.Боре беше и си остава един от най-близките до сърцето ми хора.Бях до него в много хубави и не така хубави моменти,присъствах и на погребението му /за разлика от автора на този“изсмукан“ незнайно откаде материал/!Жалко,че повечето хора,които наистина го познаваха и обичаха не успяха да дойдат за да го изпратим по-достойно,но съм убедена,че всеки от тях ще го съхрани в сърцето и мислите си..На 21.04. точно след Великден ще се съберем неколцина приятели да почетем паметта му в село Абланица.Заповядай и ти,анонимни авторе,че нямаме търпение да чуем твоята версия за живота и смартта на Борис Кацаров!А ти,Боре,прощавай,че не бяхме до теб в трудните моменти! Оставаш жив в съзнанието исърцето ми завинаги!

    Харесвам

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.