Три тежки катастрофи с жертва в Ловешко

Три тежки катастрофи с една жертва станаха по време на във вчерашния дъжд в Ловешко. На 27.08.2013 г., около 17.00 часа в гр. Троян е настъпило произшествие с жeртва. Товарен автомобил „Ситроен Джъмпер“, управляван от Х. П. 31-годишен от с. Дълбок дол, движейки се с посока към  Ловеч, блъска пресичаща пътното платно пешеходка М. М. 80-годишна от гр. Троян. В следствие  М. М. е загинала на място. Извършен е оглед и е образувано досъдебно проиводство.

Същия ден около 17.30 ч. на ПП I-4, км.40+500 с посока на движение Варна, лек автомобил „Фолксваген Пасат“, собственост и управляван от Л. С. 49-годишна от гр. Ловеч, на мокра пътна настилка навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил „Мерцедес“, собственост и управляван от А. Л. 62-годишен от гр. София. В следствие на удара е пострадала Л. С. с три счупени ребра. Настанена в МБАЛ гр. Ловеч. Съставен АУАН.

На 27.08.2013 г. в 19.10 ч. в гр. Луковит е настъпило ПТП с материални щети и участието на чуждестранен гражданин. Товарен автомобил „Мерцедес Атего 815“, управляван от правоспособния A. N. – румънски гражданин при неспазване на необходимата дистанция, блъска отзад движещия се пред него лек автомобил „Рено Лагуна“, управляван от правоспособния С. Н. 46-годишен от гр. Червен бряг. Водачите не са употребили алкохол.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.