Малка певица с 18 награди пя на кмета на Ловеч

Малката Виктория Асева Асенова изненада кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова като изпя в кабинета две песни – песента „На баща си дъщеря“ и коледна песен.
Посещението бе израз на благодарност за подкрепата, оказана на младия талант от страна на кмета. Виктория вече е носител на 18 награди от различни фестивали в страната, като това са много грамоти и медали. Част от тях бе донесе при кмета. На въпрос коя е най-ценната, Вики отговори: „Всички награди са ми скъпи!“

Виктория пее от петгодишна възраст в различни жанрове – световни хитове, фолклор, религиозни песни. Председатели на журитата са били известни имена като Лили Иванова, Мими Иванова, Веселин Маринов. Сега се готви за участия в изяви в Тутракан и Варна.
Вики е ученичка във втори клас на единственото Частно начално училище „Свети Седмочисленици“, тя бе придружена от своите учители.
Като певица Вики промотира не само своя талант и училището, но и община Ловеч, подчерта Детелина Карапетрова, която е класен ръководител на втори клас. Отец Любомир Казашки, секретар на Ловчанската митрополия и също преподавател в училището, разказа за всекидневието на децата.
Кметът подари на гостенката коледен пакет и специална грамота за отличното представяне в национални и международни награди в раздел вокално изкуство, като й пожела да следва мечтите си с труд и упоритост.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.