МЪЖЕТЕ НА ХК „ОСЪМ“ ЛОВЕЧ С ПОБЕДА НАД „ДОБРУДЖА“

В съботния следобед на 29 октомври 2022 г. хандбалният отбор „Осъм“ и „Добруджа“ изиграха един много резултатен мач, като „Осъм“ взе победата с резултат 41-36, на полувремето 22-18.
„Осъм“ имаше преднина от 2-3 гола през първото полувреме и в крайна сметка взе аванс от 4 на полувремето. През второто полувреме ловчалии заиграха по-добре в защита и 10 минути след почивката водеха с 34-23. Това даде шанс на всички състезатели да влязат в игра и да запишат минути, до края гостите успяха да намалят разликата и мачът завърши 41-36 за „Осъм“.
Домакините не изиграха най-добрия си мач в защита, но имаше няколко радващи факта. Единият от тях, че в състава имаше 6 юноши, като един от тях беше титуляр на дясното крило (Никола Христов 14г.) и се представи много добре.
Другото радващо е, че в залата имаше над 200 зрители, като повечето от тях бяха деца, които тренират хандбал. Публиката подкрепяше през целия мач отбора, за което спортистите благодарят.
„Надяваме се при всеки домакински мач залата да е все по-пълна с деца, родители, приятели и граждани от Ловеч ,заедно да вървим напред!“, съобщават от клуба.
Състав на Осъм: М.Данаилов, Н.Христов 4, И.Игнатов 6, П.Станчев 10, П.Георгиев, Д.Иванов 1, Н.Комитски,Т.Георгиев ,А.Илиев 3, Ю.Симеонов, Я. Кузе, М .Валентинов 6, В. Данаилов 1, Хр. Красимиров, В. Симеонов 10, М. Василев. Водач: Б. Станчев.
Забележка: Снимката е архивна.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.