Кметът на Ловеч се срещна с малката Мис Планет 2022

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се срещна на 9 август 2022 г. Александра Пеевска (8 г.), която неотдавна спечели две престижни международни награди в надпревара с участници от цял свят. Алекс е носителка на Гранд при на международния конкурс Little Miss & Mister Planet 2022. През март т.г. тя спечели и титлата Little Miss Galaxy 2022 на едноименния международен конкурс.
Подробно за представянето виж ТУК.
https://www.lovech.bg/bg/novini/aleksandra-ot-lovech-specheli-grand-pri-na-mezhdunarodniya-konkurs-little-miss-mister-planet-2022
Гостенката беше придружена от своята майка и от дизайнера Мариета Славчева (модна къща „Перлита“). Малката красавица прояви учудваща компетентност за възрастта си, разказа за ремонта по ул. „Рязан“ в кв. „Младост“, за своите увлечения като риболов с татко, за създадените приятелства от конкурсите.
В лично послание до кмета, придружено с цветя, тя бе написала за своите приятни преживявания. В конкурса за титлата Little Miss Galaxy 2022 Алекс среща нови приятелки от РС Македония, Унгария, Южна Африка, Румъния и България. В конкурса за Little Miss Galaxy тя се запознава с деца от Грузия, Унгария, Армения, Украйна, Литва и България. Темата на конкурса „Планет“ тази година е била „Децата за мир“ с акцент войната в Украйна. Затова Алекс дефилирала в бяла рокля и с бял гълъб, когото пуснала в небето като символ на чистота и мир.
Това са конкурси не само за моден дизайн, а за цялостно представяне и присъствие, обясни Мариета Славчева. Алекс грабва приз за най-добър национален костюм, а в тура на талантите е изпълнила танц, съчетаващ класически балет и фолклор.
Кметът благодари на момичето за това, че представя в добра светлина нашия град и й пожела още много успехи. Животът е себедоказване и трябва да свикнеш да се бориш, посъветва Корнелия Маринова. След това кметът подари на своята гостенка книжка за кораба „Радецки“ и протоколни подаръци, брандирани с логото на Община Ловеч.
През септември Алекс ще бъде специален гост на конкурса „Малка и Мис и Мистър България“.
Община Ловеч, пресцентър
09.08.2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.