В Ловеч стартира превантивна програма „Ваканция без риск“

За осма поредна година Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за борба с наркотичните вещества, съвместно с Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните/МКБПН/ към Община Ловеч организират за децата от града спортни игри, кинолектории, инициативи от рода „зелено училище“ и други занимания по Превантивна програма „Ваканция без риск“ като алтернативни форми за запълване на свободното време, с цел превенция на употребата на наркотични вещества.

На 5 юли 2022 г. на площад „Екзарх Йосиф I“ с весел празник за малки и големи момичета и момчета, както и за родители, екип от ОСНВ, ПИЦ, МКБПН, заедно с доброволци от ПИЦ, стартираха дейностите по Превантивната програма. За приятните емоции и доброто настроение се погрижи D.J. Спиро, който провокира децата и родителите с различни игри, забавления и изненади. Организаторите предоставиха на участниците в събитието много лакомства и различни награди. И отправят пожелания:
„Скъпи деца, дългоочакваната лятна ваканция дойде! Пожелаваме ви много настроение, късмет, нови запознанства и радост във всичко. Нека времето, прекарано през лятото остави у вас приятни спомени. Предстоят ви толкова много интересни неща и най-важното е, че ще имате достатъчно време за всичко, ще се радваме да споделите част от него с нас!“
Виж план-график за дейностите по Програма „Ваканция без риск“ по дни и часове в прикачения файл.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.