МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра над 100 деца и многобройна публика

15-ото издание МАЛКА МИС И МИСТЪР ЛОВЕЧ 2022 събра на 4 юни 2022 г. над 100 деца и многобройна публика на Ловешката средновековна крепост. Конкурсът е включен в програмата за Младежки дейности на Община Ловеч. Организатори са Агенция Интерсаунд, НЧ „Бяла Анаста 2016“и Модна къща Перлита – регионален представител за Ловеч.
Вълнуващото начало вплете фолклорен танц на ТА „Балкански огън“ и представяне на участниците в народни носии. Последва дефиле на участници в минали издания на конкурса , спечелили титли от национални и международни конкурси- гордостта на Ловеч! Участниците се представиха в още два тура – с униформата на конкурса и в бални рокли и костюми. Феерия от звук и светлина, блясък на щастливи детски очи и корони. В артистичната програма се включиха талантливи деца, лауреати на Арт фестивал Новите звезди на България 2022: Тони Панайотов, Мирела Величкова, Станислав Нешков и Борислав Величков, Павел Петров, Зори Банкова и Танцов ансамбъл БАЛКАНСКИ ОГЪН при НЧ “Бяла Анаста 2016“ гр. Ловеч.
Водещи на конкурса в юбилейното издание бяха победителки от национални и международни конкурси: Яна Печева, Мария Пеловска, Преслава Тодорова, Виктория Стефанова, Светлина Тодорова, Александра Пеевска и традиционния водещ Йордан Папазов – представител на Интерсаунд. На него се падна честта да обяви класирането. Лице на Община Ловеч стана 5-годишната чаровница Гергана Цветанова. Победителите получиха правото да представят България на Националния конкурс в края на лятото на Черноморието.
Режисьор и хореограф на спектакъла за 12-та поредна година беше Мартин Желев. Обичан от всички участници, той с креативност и любов създава неповторими емоции и незабравимо шоу. Хореография и постановка на сюжета „Традициите са живи!“ – Кристиан Костов. Вечерта завърши със заря, блясък на корони и грейнали от щастие детски лица!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.