Кметът обеща ремонт на басейна в ДГ „Радост“ в Ловеч

Кметът на Ловеч обеща ремонт на съблекалнята на басейна на ДГ „Радост“. Това стана по време на Детски празник в деня на българския спорт – 17 май, който се проведе в детската градина. Гостът Корнелия Маринова поздрави децата за хубавия празник. Заедно с директора Цветалинка Василева откриха новата детска площадка по пътна безопасност. Малките възпитаници с радост демонстрираха как са усвоили правилата за движение.
„Благодаря за прекрасното прекарване с вас, видях как празнувате в деня на спорта. Пожелавам ви площадката по безопасност да движението, която днес открихме, да ви научи да се движите правилно, защото опасности на улицата има. Още ви пожелавам да намерите златното ключе, което да ви направи успяващи и щастливи“, каза Корнелия Маринова.
В ДГ „Радост“ в момента има 205 деца в различните възрастови групи. Празникът премина под мотото „Весели играем, правилата знаем“. Затова групите бяха подготвили богата музикална програма, освен това децата пуснаха балони в небето и участваха в различни състезания.
Кметът Корнелия Маринова се запозна и със състоянието на вътрешния басейн на детската градина. Тя обеща скорошен ремонт на съблекалнята, за да може да се ползва съоръжението от децата.
Община Ловеч, пресцентър
17.05 2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.