Кметът на Ловеч с поздравления по повод празника 6 май

gergiovden

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова изпрати на 6 май 2022 г. поздравителни адреси до военните поделения и гарнизони в региона, както и до началника на отбраната на РБ адмирал Емил Ефтимов, по повод Гергьовден – Ден на храбростта и празник на Българската армия.
„За жалост, тази година празникът минава в сянката на надвисналата близка опасност от войната в Украйна. Разбираме все по-ясно, че в съвременната тревожна геополитическа обстановка ролята на въоръжените сили е изключително важна за гарантиране на суверенитета и териториалната цялост на държавата. Нашата армия е гарант за сигурността на държавата. Затова се обръщаме с уважение и дълбока признателност към войската, която продължава делото на своите героични предшественици в новите реалности на Европейския съюз и НАТО“, се казва в адреса. Кметът на Ловеч отправя най-сърдечни пожелания за здраве, бодрост и сила!
Корнелия Маринова поздравява и хилядите именици, както и животновъдите у нас, които също празнуват на Гергьовден! Нека Свети Георги Победоносец бди над тях и да им дава здраве и благоденствие!
Община Ловеч, пресцентър
06.05.2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.