Община Ловеч поздрави главния кмет на Ерфурт Андреас Баузевайн за рождения му ден

Andreas Bausewein bausewein

От името на ръководството на Община Ловеч и лично от името на кмета Корнелия Маринова днес бе изпратен поздравителен адрес до главния кмет на Ерфурт Андреас Баузевайн, който има рожден ден.
„Уверяваме Ви, че въпреки пандемията и нейните ограничения, нашите връзки остават постоянни и непроменени. Радостно е, че сме заедно в преодоляването на кризата. Ние високо ценим нашето партньорство и вашата лична роля. Сътрудничеството ни продължава успешно и с нови инициативи. Очакваме Ви в най-скоро време в Ловеч“, се казва в посланието.
Очаква се тази година главният кмет на Ерфурт Андреас Баузевайн да гостува в Ловеч на 12 май. Припомняме, че през 2019 г. на 9 май Андреас Баузевайн дойде в Ловеч начело на голяма делегация.
Андреас Браузевайн (Andreas Bausewein) е главен кмет на град Ерфурт и почетен гражданин на Ловеч от 2014 г. Роден е на 5 май 1973 г. в град Ерфурт, Източна Германия. Учи в Специализирано висше училище „Андреас Гордон”-Ерфурт. Продължава обучението си по специалността „Социално дело”. Завършва със степен „Дипломиран социален педагог”. Специализира „Възпитателни науки” в Университета на Ерфурт и получава степен „Дипломиран педагог”. От 2004 г. до 2006 е член на Тюрингския Ландтаг, говорител на ресор „Наука, висши учебни заведения, изследвания, професионално образование и професионални училища”, член на комисията за „Наука, изкуство и медии” (2004 – 2006). Главен кмет на Ерфурт от 2006 г.
Община Ловеч, пресцентър
05.05.2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.