Кметът на Ловеч към Лили Иванова: Благодарим Ви за споделеното и разкритото чрез песента!

Примата на българската поп музика Лили Иванова изнесе покоряващ сърцата концерт на 27 април 2022 г. в Ловеч. След като публиката я изкара четири пъти на бис, певицата написа в своя профил във ФБ „Ловеч, благодаря!“ И добави пет пъти емотикон „сърце“.
Кошница цветя и поздравителен адрес изпрати кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, която поради служебни ангажименти пропусна концерта.
В поздравлението се казва:
„Добре дошли в Града на люляците.

Сега е сезонът на техния цъфтеж, когато градът прекрасно ухае на пролет. С Вашите песни тази вечер ще зазвучи и най-вълшебният тон, за да докосне сърцата на публиката. Навярно знаете, че няма по-бързо продаден концерт от този на Лили Иванова в Ловеч! Така е, защото хиляди наши съграждани са слушали и продължават да обичат този свеж и непокътнат глас. И не могат без него – гласът на любовта и чистотата, който е наша национална гордост!
Виктор Юго е казал, че музиката изразява това, което не може да бъде казано с думи, както и онова, което не може да остане скрито.
Благодарим Ви за споделеното и разкритото чрез песента!
Приемете нашите поздравления и по повод скорошния Ви рожден ден с пожелания за надеждно здраве, вечно красив глас и прекрасно настроение!“
Поради големия интерес Лили Иванова ще гостува отново в Ловеч на 27 юни, но билетите вече са продадени.
Снимка ФБ

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.