Община Ловеч обявява кулинарен конкурс

Конкурс за най-вкусен козунак, пухкава пита и апетитна баница организира Община Ловеч. Кулинарното състезание е част от Националния събор на народното творчество „Цветница в Ловеч“ и ще се проведе на 16 април 2022 г. на пл. Тодор Кирков.
Записването за участие в конкурса за вкусни печива е в срок до 31 март 2022 г. Заявки за участие могат да се изтеглят от сайта на Общината и се подават в стая № 310, ет. 3 на Община Ловеч, на имейл адрес: i.nikolova@lovech.bg или по пощата.
Участниците е необходимо да представят поне едно печиво от една от изброените категории: козунаци, пити или баници, като няма ограничение за вида и броя на изделията, които един участник представя.
В конкурса могат да се включат както индивидуални участници, така и организирани групи от училища, читалища, пенсионерски клубове, самодейни състави и други, като един отбор може да включва максимум 5 участници. Кулинарните експонати трябва да бъдат придружени от табелка, на която да са изписани имената на участника и името на изделието.
Регламентът на конкурса и Заявката за участие са публикувани на сайта на Община Ловеч –
https://www.lovech.bg/bg/novini/obshtina-lovech-obyavyava-kulinaren-konkurs-1
Телефон за повече информация: 068 688 299.
Конкурс „Дъхави козунаци, пухкави пити и вкусни баници“ се организира от Община Ловеч с подкрепата на „Д-р Йоткер България“ и „Крина“.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.