Кметът на Ловеч поздрави родителите на първото бебе за 2022 г., както и на бебето от края на 2021 г.

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24 януари 2022 г. родителите на първото бебе, родено в Ловеч за 2022 г., както и родителите на бебето, което отзнаменува края на 2021 г. Традиционната среща тази година се проведе с известно закъснение поради наложената карантина на част от родителите.
Първото бебе за 2022 г., родено в ловешката болница, е Радослав Радославов Пламенов. Малкият Радослав се роди на 3 януари в 8,30 часа. Щастливите родители са Салвета Младенова и Радослав Йочков, работят в завод „Осъм“ АД.
Бебето, което се роди към финала на 2021 г., е Калоян Добринов Цветанов. Това стана на 22 декември 2021 г. в Плевен. Калоян обаче е ловешки жител, родителите му са Светла Христова и Добрин Цветанов, работят в Месокомбинат – Ловеч АД.
Кметът Корнелия Маринова поздрави родителите за радостното събитие. Тя пожела децата да растат здрави и умни, да обичат своето родно място, да бъдат буйни и силни ученици, защото така носят по-голяма радост на своите родители. Това събуди спомени у бащата Радослав Йочков, който призна, че преди 30 години е бил буен ученик в училище „Васил Левски“ с директор Корнелия Маринова. Родителите споделиха още преживявания и впечатления от радостните събития, като Салвета и Радослав похвалиха отличните условия и грижовното отношения в ловешкото АГ-отделение.
Младите майки получиха букет цветя и специални сертификати с имената на бебета. На бащите бяха връчени пакети с детски принадлежности в помощ за отглеждането на своите синове.
Община Ловеч, пресцентър
24.01.2022 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.