РАЗРОВЕТЕ АРХИВИТЕ, ПРАТЕТЕ СТАРИ СНИМКИ НА ЗООПАРКА В ЛОВЕЧ

„Разровете семейните си архиви и разкажете спомените си, свързани със зоопарка в Ловеч и хората, които са работили там“ – призовават от Община Ловеч.
Във връзка с отбелязване на 60-годишнината от създаването на ловешкия зоопарк, Община Ловеч стартира дарителска кампания за събиране на стари снимки, картички и спомени. Приемат се фотографии и спомени, свързани със строежа и откриването на зоопарка, материали от събития, които са провеждани на територията му, както и документирани и описани лични преживявания.
От Община Ловеч приканват всички, които са съхранили посещенията си в Зоопарка да предоставят в оригинал или копие на дигитален носител спомените си. Събраните снимки, картички и спомени ще бъдат дарени за снимковия фонд на отдел „Най-нова история“ на Регионален исторически музей-Ловеч.

Необходимо е да посочите три имена на дарителя, адрес и телефон за връзка, предполагаема година и описание на изпратените материали. Документите може да изпратите на адрес: Община Ловеч, гр. Ловеч, ул. Търговска 22, Отдел „Образование, култура, вероизповедания, туризъм“ или по електронен път на p.yotov@lovech.bg. Телефон за информация 068 688 246.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.