Филмът „Ловеч – тайната столица” по Он Еър в неделя от 17.30 часа

Филмът „Ловеч – тайната столица” на режисьора Степан Поляков ще има премиера по ефирната телевизия Он Еър в неделя, 9-и януари, от 17.30 ч. Поради високите качества творбата е програмирана в най-гледаното време в почивния ден, точно преди новините.
Първата прожекция на филма в Ловеч през 2017 г. в кино „Космос“ премина с голям успех, след това филмът беше показан по БНТ. Сега зрителите отново ще могат да проследят интересната историческа съдба на Ловеч от древността до наши дни, като част от събитията „оживяват“ чрез игрални епизоди.
„Ловеч – тайната столица” е част от поредицата „Световните градове на България”. За Ловеч това е най-мащабният презентационен кинопроект. Показани са малко известни факти за участниците и действията им в Българския Централен революционен комитет – включително на Васил Левски и Христо Иванов – Големия.
Филмът е на английски език с български надписи. Гласът на разказвача е на американския актьор Джонас Толкингтън. Режисьор е Степан Поляков, син на известния театрален режисьор Николай Поляков, оператор е Момчил Александров. Продуценти: Five Star Media Group/Община Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.