На 8 декември виж един успешен студент от Ловеч – Теодор Иванов

На празника на студентите 8 декември разказваме за един успешен младеж от Ловеч – Теодор Иванов. Той е възпитаник на ПЕГ ”Екзарх Йосиф I”, а сега е студент четвърта година в Университета за национално и световно стопанство в София.
Той е на 23 г. и е поп изпълнител. Занимава се с музика от пет години и има множество награди от наши и международни конкурси и фестивали, където представя достойно родния град.
Първото му участие е на Националния фестивал на руската поезия, песен и танц “Пусть всегда будет солнце”, където печели първи места на зоналния и областния етап.
Следват множество отличия: 2-ро място на Националния конкурс ”Нека да е лято”; 3-то място на “Лемари”2020, Беларус; 1-во място на “Калейдоскоп на талантите”2020, Полша; две първи места в различни категории на международния фестивал “София гранд при”2020; 1-во място на “Angel voice” 2020, Сърбия; 3-то място на европейския младежки поп-рок конкурс”Сарандев”2020; 2-ро място на EURO POP CONTEST “Berliner perle”2020, Берлин; 1-во място на “Wapa Super star”2020, Лас Вегас; 1-во място на „EUROTALEN“2020, Италия; 3-то място на “Evergreen fest”2021; Гранд при в Токио 2021, Япония; 1-во и 2-во място на международния фестивал “Абанико”2021; Гранд при и 1-во място на международния фестивал “Turkish Hope” 2021, Турция; две 1-ви и едно 2-ро място на “Angel voice”, Сърбия 2021 в различни категории.
Последната му нагарада е от международния фестивал „София гранд при” 2021, който се проведе през октомври, където завоюва отново 1-во място в неговата категория.
Теодор има и авторски песни, които имат голяма гледаемост в You Tube. Една от тях спечели 1-во място на международния фестивал “Angel voice”, Сърбия 2021, в категория „Rap, Hip Hop,Trap” музика.
Той е и сред наградените участници в проекта “Дървото на доброто”, в категория “Музика” за месец юни, в дигиталната платформа “Стаята на доброто”, в която се публикуват авторски творби, рисунки, стихотворения, музика.
Теодор е от талантите, които със своята харизма радват публиката и печелят с лекота нови почитатели. И не на последно място – той е интересна и забавна личност. Харесва и експериментира във всички жанрове, но CROSSOVER е неговата сила. За мен музиката е всичко, тя е начин на живот, споделя певецът.
Мечтата му е да се занимава професионално с музика и върви смело напред към сбъдване на мечтите си. В момента работи над нов проект, който трябва да излезе в началото на новата година.
На студентския празник му пожелаваме винаги така да е отдаден на любимото си занимание, да е свободен в избора на своята музика, която прави, и да продължава да ни радва с таланта си!

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.