Секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова с юбилей

Секретарят на Община Ловеч Даниела Цанова отбелязва на 17 ноември своя юбилей. Още сутринта тя бе поздравена с топли думи от кмета Корнелия Маринова и нейните заместници. Десетки колеги и приятели на юбилярката уважиха личния й празник и я отрупаха с цветя и пожелания. Изразена бе признателност за нейния професионализъм и отдаденост към общината, както и за нейната скромност и приятелство.
Юбилеят се падна между двата тура на президентските избори, с чието провеждане Даниела Цанова е плътно ангажирана. Но тя отдавна е свикнала на съчетава общественото с личното и това и създава чувство за пълнота и щастие.
Човешките и професионалните качества на Даниела Цанова отдавна са забелязани. Неотдавна тя бе отличена с грамота и статуетка по време на раздаването на Националните награди на Асоциация на българските градове и региони (АБГР). Това стана на конференцията „Интелигентните градове и общини – визия за бъдещето“ (30 -31 юли 2021 г., Правец). Даниела Цанева получи отличията от Ергин Емин, изпълнителен директор на АБГР. Наградата е в категория „Секретар на Голяма община“ на Асоциацията на българските градове и региони и е голямо признание за свършеното в Община Ловеч по въпросите на дигитализацията чрез спечелен проект „По-близка Европа – Отворена платформа за граждански инициативи“.
Тогава Даниела Цанова каза: „Това е награда за цялата администрация на общината. Благодаря, че сте забелязали нашия труд. Благодаря на първо място на кмета на Община Ловеч г-жа Корнелия Маринова, тя ни даде свобода да мислим и да даваме предложения“.
Даниела Цанова е родена на 17 ноември 1971 г. в София, детските и ученическите й години преминават в с. Стежерово, завършва гимназия в Плевен, след това Стопанската академия в Свищов и от 1994 г. живее в Ловеч. В общината започва работа през 1997 г. като главен специалист в администрацията, преминава през главен експерт, началник-сектор и началник-отдел. Един от добрите познавачи на местното самоуправление в администрацията. Цанова е омъжена, майка на две деца.
Бележка: Снимката е архивна.
Община Ловеч, пресцентър
17.11.2021 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.