Виж новите депутати от Ловеч след изборите на 14 ноември

Неофициален списък на депутатите от Ловешко. ЦИК ще обяви окончателния списък в четвъртък.

ДПС
Станислав Димитpов Анастасов
ИТН
Любомир Антонов Каримански
ПП
Иcкрен Цветославов Аpабаджиев
ГЕРБ-СДС
Николай Нанков Нанков
БСП
Вяpа Емилова Йорданова
ВИЗИТКИ
СТАНИСЛАВ АНАСТАСОВ е български политик от ДПС, министър на околната среда и водите в кабинета Орешарски.
Роден е на 5 юни 1983 г. в София. Първоначално завършва 35 СОУ „Добри Войников“. След това учи „Информатика“ в Техническия университет в Мюнхен до 2005 година и завършва „Стопанско управление“ в Софийския университет със степен бакалавър. Магистър е по политически мениджмънт и публични политики от Новия български университет.
През 2002 г. е бил мрежов и системен администратор в Минно-геоложкия университет. Между 2003 и 2005 г. работи в „Консултиране на потребители и поддръжка“ към Техническия университет в Мюнхен. През 2008 г. става секретар в младежката организация на ДПС, а по-късно е експерт в организацията, отговарящ за ресор „Международна дейност“. Вицепрезидент е на младежкия либерален интернационал IFLRY.

ЛЮБОМИР АНТОНОВ КАРИМАНСКИ
Дата на раждане : 19/11/1971, Койнаре, България
Професия: икономист;
Езици: английски; руски;
Народен представител (2021 г.–2021 г.)
Образование: Университет за национално и световно стопанство


ИСКРЕН АРАБАДЖИЕВ работи като заместник-кмет на район „Студентски“ – Столична община. Има 5-годишен опит в сферата на данъците, счетоводството и финансите. Бакалавър е по “Икономика” и магистър по ‘Счетоводство и одит” към Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Активно защитава правата и интересите на студентската общност като член на Студентски съвет два мандата. Искрен е на 29 г., семеен.


НИКОЛАЙ НАНКОВ НАНКОВ
е български политик от ГЕРБ, експерт по регионално развитие, народен представител, Министър на регионалното развитие и благоустройството в периода 4 май 2017 г.- 20 септември 2018 г.
Роден 19 декември 1983 г. в Априлци. Николай Нанков завършва средното си образование в Плевен. Следва „география и геология“, а след това и магистратура по „Регионално развитие и управление“ в Софийският университет „Св. Климент Охридски.

Започва професионалната си кариера с в частния бизнес, където се занимава с разработване, управление и изпълнение на проекти, финансирани от Европейския съюз. С решение № 683 на Министерски съвет от 19 август 2009 г. е назначен за Областен управител на област Ловеч. Със заповед на Министерски съвет от 27 септември 2011 г. е назначен за Заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) в Първото правителство на Бойко Борисов. Остава на поста и във Второто и Третото правителства на Бойко Борисов. На 4 май 2017 е назначен за Министър на регионалното развитие и благоустройството, какъвто остава до 4 май 2017 г. Избиран е за Народен представител от 11 МИР – Ловеч в 42, 43, 44, 45 и 46 Народни събрания. Областен координатор на ГЕРБ-Ловеч.

ВЯРА ЕМИЛОВА ЙОРДАНОВА
е родена в Силистра. Завършила е основното си образоване в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, средното образование завършва в Икономически техникум в Силистра. Има бакалавърска степен по педагогика и е дипломиран магистър по психология.
В трудовата си кариера е заемала длъжности на заместник-областен управител на Силистра с ресор: „Регионална политика, социални и хуманитарни дейности“, управител на Българска свободна телевизия, управител на Фондация „Дума”, работила е като ръководител отдел „Медии и реклама”, гл.експерт връзки с обществеността и управление на проекти.
Член на БСП от 2005 година. Заемала е изборни длъжности на председател на Общинския и Областен съвет на БСП – Силистра. Член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, секретар на Националния съвет на БСП и ръководител на отдел „Избори” към НС на БСП. Владее английски и руски език.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.