Нов автомобил ще превозва храната на детска кухня в Ловеч

 

На 10 август 2021 г. кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи официално на директора на Детска кухня ключовете на новозакупен лекотоварен автомобил 2+1 места. На събитието присъства и заместник-кметът Венцислав Христов и Валерия Баръмова, началник отдел „Здравеопазване, социални и младежки дейности и спорт“. Кметът връчи ключовете на управителя Грета Райнова.
Фирмата-доставчик „София Франс Ауто” АД е избрана след проведена обществена поръчка от Община Ловеч. Фабрично новият автомобил е марка „Peugeot”, модел „Boxer” и е на стойност 41 000 лева с ДДС.
С новото транспортно средство ще се намалят чувствително разходите за ремонт, поддръжка и гориво, като в същото време ще се повиши ефективността на предлаганите от детска кухня услуги. Ще се улесни значително доставката на храна, както за трите детски ясли, така и в петте раздавателните пункта на територията на Ловеч.
Това е петият пореден автомобил, който общината в последно време закупува за социалните услуги.
Общинската Детска кухня приготвя храна за над 400 деца на възраст от 10 месеца до тригодишна възраст. Наскоро там бе извършен ремонт на покрива и помещенията, закупена е нова професионална готварска печка и друго оборудване.

Община Ловеч, пресцентър
10.08.2021 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.