ГОТОВА Е СЦЕНАТА ЗА КОНЦЕРТА НА СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ В ЛОВЕЧ

Готова е сцената в центъра на Ловеч за големия концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ по повод Празника на града – 11 май. Съоръжението беше монтирано в неделя, то е широко 10 метра и с дълбочина 6 метра. Концертът ще е във вторник на площад „Екзарх Йосиф I“ от 21:00 ч. с вход свободен.
Талантливият автор, изпълнител на песни и актьор Стефан Вълдобрев ще пее заедно с Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов – Еко. Ще звучат любими парчета като „По-полека“, „Сняг над Сахара“, „Тази песен не е за любов“ и други.
Миналата година на 20 май талантливият артист навърши 50-годишен юбилей. По този повода той пусна на пазара своя „Книга за песните”. Красивият том от над 360 страници с твърда подвързия включва текстове на песни, спомени и изповеди, снимки и факсимилета на тефтери и нотни тетрадки. Редактор на изданието е писателят и драматург Яна Борисова, а дизайнер – Тодор Манолов. Фотографиите са дело на Павел Червенков.
В Ловеч за празника освен традиционните „Люлякови музикални вечери“ са планирани изложби, награди за бизнеса, премиера на алманах, много спортни събития.
Община Ловеч, пресцентър
09.05.2021 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.