В Ловеч почистваха средновековната крепост

Община Ловеч организира на 13 април акция за пролетно почистване и освежаване на сцената в Средновековната крепост. В дейността се включиха служители от дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“, начело с директора д-р Димитър Димитров.
Участваха и клиенти и персонал от две социални услуги за хора с психични заболявания в град Ловеч. Благодарение на колективните усилия бяха почистени гримьорните и подсценичното пространство. След акцията пространството вече е готово за сценични изяви на открито.
Ето как определят свършеното участниците от „Глобална инициатива в психиатрията“ – София (ГИП – София):
„За всеки един от нас е важно да може да допринася за развитието на общността, в която живеем. Да можеш да даваш е право, което е отнето на голяма част от хората с психичноздравни трудности. Затова даряването на труд носи не само удовлетворение, но и значително допринася за повишаване на самочувствието и самооценката. Днес 14 души – клиенти и от екипа на ГИП – София, работиха в името на постигането на една обща цел, която е хуманна и етична. В Ловеч, съвместно с общината, почистихме средновековната крепост. Благодарим на Кмета на община Ловеч, че създаде възможност да дарим своя труд в полза за цялата общност!“ Това сподели Валентина Христакева от ГИП – София.

Един коментар към “В Ловеч почистваха средновековната крепост

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.