Кметът на Троян Донка Михайлова също с коронавирус

Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба за коронавирус, съобщи самата тя в профила си във Фейсбук. Ако някой се е съмнявал дали съм положителен човек вече е доказано – положителни са и антигенния, и PCR-теста ми….
„Дисциплинирано спазвах всички възможни противоепидемични мерки, но част от контактите ми нямаше как да бъдат избегнати без последствия за Общината и за гражданите. Съжалявам, че ще причиня тревоги на хората, с които по силата на служебните си ангажименти контактувах. Говорих с всички лично, за да ги предупредя“, пише кметът.
Тя посочва още, че във времето на карантината й ще се стреми да участва в решението на най-важните проблеми за общината. „С Временния оперативен щаб комуникираме ежедневно във Вайбър, с колегите от Общината контактувам във Вайбър и Месинджър.
Неподлежащите на отлагане контакти с гражданите ще пренеса също във Вайбър и Месинджър“, съобщава още Михайлова и напомня, че контактите крият риск, защото всеки от може да е вирусоносител, без да предполага.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.