Lidl в Ловеч с нова визия от 23 ноември

Веригата Lidl започна през седмицата 16-22 ноември процес по модернизация на магазина си в Ловеч. Това е един от първите 14 магазина, които Lidl откри при стъпването си на българския пазар през 2010 г. Днес веригата продължава обновяването на магазините си, като част от устойчивата експанзия на компанията в страната.


С цел обновяване и модернизиране магазинът в Ловеч, който се намира на ул. „Княз Имеретински“ №103, няма да работи от 16 до 22 ноември и ще очаква своите потребители с обновена визия и стандартно работно време следващия понеделник, 23 ноември.
Предвидените промени целят модернизиране и разширяване на обекта, както и създаване на нови предимства, които да превърнат пазаруването в приятно изживяване за потребителите чрез възможност за още по-лесна ориентация и още по-бърз достъп до качествени продукти. Реновирането ще осигури повече простор за посетителите с удължаване на търговската зала, нова по-удобна стокова подредба, подмяна на текущо оборудване с по-модерно такова, изграждане на изцяло нова витрина за прясно изпечени продукти. А за по-бързото обслужване и спестяване на времето за пазаруване на клиентите, в касова зона ще бъдат изградени допълнителни каси, а наличните ще бъдат подновени.
Лидл България непрекъснато развива своята търговска мрежа и практики, за да осигури на потребителите по-лесно, бързо и удобно пазаруване. Едновременно с устойчивата експанзия на веригата в страната и непрекъснатото обновяване на обектите, основен фокус на компанията е и поддържането на ефективни мерки за безопасност и защита на здравето на всички клиенти и служители. Именно за въведените високи стандарти в тази посока, през септември Лидл България, първа сред хранителните вериги у нас, получи сертификат Covid Shield – ниво „Отлично“, от представителите на TÜV AUSTRIA за страната. Сертификатът се издава в уверение на това, че компанията предприема и прилага всички необходими мерки за осигуряване на безопасна среда за своите служители и клиенти.

Един коментар към “Lidl в Ловеч с нова визия от 23 ноември

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.