Многопрофилната болница в Ловеч има спешна нужда от медицински сестри

МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ изпитва остра нужда от медицински сестри. В писмо до Областния кризисен щаб по здравеопазване прокуристът на лечебното заведение д-р Атанас Атанасов пише: „Във връзка с разпространението на COVID-19, усложнената епидемична обстановка в област Ловеч и нарастващия поток от тежко болни в структурата за лечение на пациенти с COVID-19 беше извършено реорганизиране на легловата база на болницата, временно преустановяване дейността на някои отделения и пренасочване на персонал към инфекциозно и пневмо-фтизиатрично отделение.

Въпреки предприетите действия и извършените структурни и организационни промени лечебното заведение продължава да изпитва остър недостиг от медицински сестри за работа в COVID-зоната“.
Д-р Атанасов търси съдействие за привличане на медицински сестри или за командироване в „МБАЛ Проф. д-р Параскев Стоянов“ АД Ловеч на сестри от системата на училищното и детското здравеопазване за осигуряване на адекватни грижи за хоспитализираните пациенти. За условията и размера на възнагражденията заинтересованите могат да се обадят на телефон 088 8879386 – д-р Атанасов.

Един коментар към “Многопрофилната болница в Ловеч има спешна нужда от медицински сестри

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.