Хандбалистите на Ловеч с похвала за спечелените бронзови медали

Преслав Станчев като голмайстор на шампионата също получи купа.

 

Заместник-кметът на Община Ловеч Венцислав Христов поздрави на 19 септември състезателите на хандбален клуб „Осъм“ -Ловеч (мъже) за спечелените бронзови медали от Националния шампионат по хандбал – сезон 2019/2020 година. Това стана в Градската спортна зала в Ловеч след срещата между ХК „Осъм“ (Ловеч) и ХК „Левски“ (Левски).
Както е известно, Българската федерация по хандбал /БФХ/ официално сложи край на първенствата в „А“ и „Б“ група при мъжете и жените.

Това стана факт на заседанието на УС на хандбалната централа на 30 май т.г. За крайно се приема класирането до момента на прекъсването на шампионатите заради пандемията от коронавирус и обявеното извънредно положение.


Зам.-кметът Венцислав Христов връчи бронзовата купа на състезателите и им пожела още по-високи спортни постижения. Преслав Станчев като голмайстор на шампионата също получи купа.
В специално писмено поздравление кметът Корнелия Маринова се обръща към момчетата с думите:
„Уважаеми спортисти, разнасяйки спортната слава на нашия люляков град, Вие носите не само положителни емоции за нашата публика, но и увеличавате и утвърждавате доброто име на ловешкия спорт. Пожелавам Ви да продължите по този път към първите места в шампионата, още повече, че не един път досега сте доказвали, че можете много повече.

hdrpl


Както знаете, Община Ловеч през последните години се грижи и ще продължи да се грижи за спортната база и за условията на нашите клубове, за да можем всички да се радваме на успехи. Пожелавам на състезателите, на треньорите и феновете, много здраве и много успехи както на спортния терен, така и в живота.“

Община Ловеч, пресцентър
19.09.2020 г.

Един коментар към “Хандбалистите на Ловеч с похвала за спечелените бронзови медали

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.