Върви публично осмиване на депутата Милко Недялков

Милко Недялков

Върви публично осмиване на депутата от БСП Милко Недялков от няколко дни, след като бе забелязана неговата псевдо-активност в социалните мрежи. Популярен столичен сайт пусна материал, наречен ВИЖ ТУК

„Професорът“ по внушения на БСП с провокации срещу новата Конституция – трие си постовете от срам“. В него се разказва за поредния безуспешен опит на Милко да подведе привържениците си за качествата на предложената Конституция. След като разбрал, колко се е изложил, Милко изтрил поста си от фейсбук. Ние обаче го пазим.
Ето въпросната манипулация:


„Ужас! Българи, териториалната цялост на Република България е неприкосновена! Герберското недоносче дава възможност на Народното събрание да „решава въпроса за изменение територията на Република България и ратифицира международни договори, предвиждащи такива изменения!“ (чл. 169, т.) С гласа на 91 народни представители“.
Явно Милко не знае, че този текст съществува и в сега действащата конституция. Навярно затова побърза да се похвали в мрежата, че е записал второ висше образование – право.
Учи, Милко, учи… Но на нормални човешки отношения трябваше много по-рано да се научиш.
Ако евентуално Милко бъде избран за депутат във ВНС, ще има възможност да защитава позицията си дали текстът трябва да остане и с колко гласа да се гласуват решенията по него. Засега по-добре да мълчи.
Защо червеният депутат е изтрил манипулацията в социалната мрежа? Дали сам е прозрял, че с подобни писания нищо не печели, или някой ГО е поставил на мястото му с коментар – това не е ясно, пише сайтът.
Втори скандал забърка въпросният депутат, като използва една техническа грешка в заглавие на материал на Общински съвет Ловеч. Разбрал-неразбрал, Милко обяви гръмко, че в общината липсвала законност, а служителите са „кметски лакеи“.
Достатъчно е било да прочете целия материал, за да види, че въпросното предложение е внесено от кмета, а не от председателя на Общински съвет, който няма това право. Но за него е по-важно е да се вдигне опозиционен шум. Да – шум се вдигна. Каквото повикало, такова се обадило.
Читател коментира случая така: „Волно или неволно, Милко Недялков направи за смях най-вече БСП-Ловеч заради бездействието й на практика по скандала!“

Въобще няма да се спираме на безплодните му опит от трибуната на НС да внушава, че в строежа на спортна зала в ловешко училище има корупция, а децата са заложници на общинската политика.  Ще кажем само, че 35 години там няма зала, а сега ще има. Ако беше лесно, да беше я построил, нали БСП беше на власт!
Навярно затова столичният сайт твърди, че в Ловеч за Милко се говори, че в последните години е станал още по-злобен и към свои, и към чужди. Обладан е само и единствено от печалбарство, прави крупни покупки, мечтае за още един мандат или да стане омбудсман. Всичко е продиктувано от желание да се пенсионира с високата пенсия и всички други произтичащи от това привилегии.
Припомняме, че депутатът досега се запомни най-вече с оригиналното гонене на корупцията чрез овчарско-кърски провиквания в залата на Народното събрание
Виж тук

https://www.youtube.com/watch?v=I_vrslMnLCI

НГ

Един коментар към “Върви публично осмиване на депутата Милко Недялков

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.