Виж отличниците в Ловеч от випуск 2020

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Двама са първенците от Профилираната природо-математическа гимназия – град Ловеч, съобщават оттам. Това са Георги Апостолов Хърлев от XII-В клас и Иван Цветанов Стефанов от XII-В клас. Класен ръководител и на двамата ученици е Ина Цветанова Димитрова – старши учител по математика.
Първенец на випуск 2020 на ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ е Георги Любенов, който има оценка отличен 5.97 и е бъдещ студент по медицина в Германия.


В СУ „Св. Климент Охридски“ първенец е Милена Маринова Андреева с класен ръководител Габриела Петрова. Успехът на Милена е много добър 5.36.
И Професионалната гимназия по икономика, търговия и услуги – Ловеч има своята гордост. Името на първенеца на випуска е Емилия Асиянова Узунова – 12-А клас, професия „готвач“. Класният ръководител е инж. Маргарита Караджова.
Първенецът на випуска в Професионална гимназия по механоелектротехника се казва Русалин Русалинов с успех отличен 5.67, Русалин е със специалност „Автотранспортна техника“, негов класен ръководител е Милен Белев.
В Националната професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Димитър Димов“ – гр. Ловеч награда за първенец взе Минко Бойков Минков от 12-А клас с класен ръководител – Ивайло Цветанов Пенев.
От СУ „Тодор Кирков“ съобщиха, че името на първенеца на Випуск 2020 г. е Теодоси Петров Петров, неговият класен ръководител е Татяна Тачкова.
Миналата седмица се проведоха и няколко абитуриентски бала, тържествата преминаха при спазване на всички противоепидемични мерки.
Отличниците и първенците от всяко средно училище в град Ловеч, випуск 2020, получиха Почетен ключ на град Ловеч. Отличието бе с послание, лично подписано от кмета Корнелия Маринова. Ето неговото съдържание:
„Поздравления за успешното дипломиране! Днес получаваш този красив „Почетен ключ на Ловеч“ като символ на показаните отлични резултати! С него ще отключваш вратата към мечтите, както и ще пазиш свежи детските спомени. Такъв ключ е израз на силна воля и желание за напредък. С него ще се чувстваш по-сигурен както с мощта на наученото, така и с възможността винаги да се върнеш в родния град и дом! На добър час в живота!“, съобщават от общината.

Един коментар към “Виж отличниците в Ловеч от випуск 2020

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.