Председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов отбелязва юбилей

 

Поздравления за юбилейния си рожден ден на 25 април получава днес председателят на Общински съвет – Ловеч, Петър Цолов. Още от сутринта в социалните мрежи и по телефон той приема пожелания за здраве, щастие и професионални успехи.


Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова отправи най-сърдечни думи към председателя на ОбС:
„Скъпи Петър, твоят юбилей идва след Празника на българските юристи – 16 април, и преди Празника на Ловеч -11 май, навярно за да отбележи два от най-важните твои приоритета. Първият е службата на законите и защитата на истината – нещо, което вече десетилетия успешно доказваш в адвокатската практика. Вторият приоритет, в който сме в пълен синхрон, е да водим едно открито управление, което да протича пред очите на всички и най-вече да работим за просперитета на гражданите. Досега Общинският съвет в Ловеч не е имал за ръководител по-добър юрист и това се доказва с настоящия втори наш мандат. И понеже знам колко много обичате със своята съпруга Мариана да пътешествате по света, най-искрено желая по-скоро да преодолеем патогенната заплаха у нас и по света и да можете да отбележите този юбилей с едно чудесно пътуване. А сега бъдете живи и здрави, радвайте се на домашния уют!“, се казва в посланието.
Поздравление за Петър Цолов е качено и на официалния сайт на град Лотошино, Руска федерация (виж на снимката и линка). https://лотошинье.рф/news/get/13445/?fbclid=IwAR0jTXRdjpmiOJ9OcA4XgAM_qvB059o28DUnzmXjei3_kVPuv6IFRS4pOKw#news-body


„Приемете най-искрени поздравления за Вашия Рожден ден и юбилей от администрацията на Градския окръг Лотошино“ , пишат Андрей Воробьов, губернатор на Московската област, и Екатерина Долгасова, кмет на Лотошино. „Нека всеки твой нов ден да е богат на ярки, запомнящи се и радостни събития“, пишат още приятелите от побратимения град.
Петър Цолов Николов е роден на 25 април 1960 г. в Ловеч, завършил е Езиковата гимназия, след това юридическия факултет на Софийския университет. Работил е като следовател в окръжния следствен отдел, експерт по трудово право към КНСБ, началник на правния отдел в Териториалното управление на данъчната администрация, адвокат. Избран е за председател на Общински съвет Ловеч в мандат 2015-2019 г. и за втори път в мандат 2019 -2023. Женен, с двама синове.

Един коментар към “Председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов отбелязва юбилей

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.