Гости на кмета на Ловеч бяха изпълнители от Вокалната детска група „Чучулиги“

В последния ден на 2019 г. гости на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова бяха изпълнители от Вокалната детска група „Чучулиги“. Чаровните Тея (4 г.), Виктория (5 г.), Евелина (7 г.) и Преслав (6 г.) бяха придружени от своите родители и ръководителката на групата Тинка Симеонова.
Децата разказаха за своите изяви, успехи и получени медали, пяха песнички и сурвакаха цялото ръководство на общината в лицето на кмета Корнелия Маринова и заместник-кметовете Цветан Георгиев, Венцислав Христов и Даниел Колев.

Гостите бяха зарадвани от кмета с малки подаръци от лакомства, а родителите им – с новите календари на Община Ловеч. Растете, учете, развивайте се, защото разчитаме на вас и утре вие ще заемете нашите места, обърна се към децата Корнелия Маринова.
Тинка Симеонова сподели, че от новата година групата вече ще работи към Народно читалище „Бяла Анаста – 2016“ гр. Ловеч, с председател Кристиян Костов. Макар че имат безброй награди и грамоти, целта на „Чучулигите“ е да спечелят „Гран При“ на някой от фестивалите. Сред последните им изяви са наградите от Петия национален конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“ във Велико Търново (14-15 декември), участие във видеоклип, който ще е готов за 3 март 2020 г., както и срещата им с голямата актриса Татяна Лолова. Гостите прочетоха още новогодишна благословия към всички присъстващи, разгледаха интересния макет на Покрития мост, който е в кабинета, и обещаха да бъдат още по-добри и успешни през новата година.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.