Много аплодисменти за спектакъла „Смахната Коледа“ на  НЧ „Бяла Анаста – 2016“ в Ловеч- СНИМКИ

С много аплодисменти бе възнаграден спектакълът „Смахната Коледа“, организиран от  НЧ „Бяла Анаста – 2016“, който се проведе на 19 декември вечерта в салона на театъра. Програмата от близо час и половина бе истинска феерия от оживяли приказни герои, танцуващи играчки, балет и фолклор.

Имаше и танцови изпълнения по евъргрийни, хумористични епизоди и много настроения. Участваха Танцова формация „Балкански Огън“,Детски танцов състав „Ловчанче“, Балет „Ралица“ и Школа за класически балет „Пирует“. Салонът бе препълнен от публика, спектакълът бе изгледан и от кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова. На финала от сцената бе прочетено и поздравление от нейно име, в което се казва:

„Нека  възвисяващият дух на празника стопли дома Ви с любов, радост и мир. Нека  това настроение определя цялата следваща  2020 година. И понеже тя ще е високосна, с 366 дни,  според поверието за предпочитане е да се носят  сребърна накити. Среброто има силата да гони лошия късмет от собственика си, да неутрализира злото. Считам, че ако запазим  радостното настроение от тази вечер, която беше едно истинско, благородно, сребърно бижу, всички  ще бъдем защитени от беди.

Приемете моите топли поздрави за идващите зимни празници! Нека бъдем благословени – със своите семейства, с роднините, с  прекрасните наши  приятели от близо и далече! Желая на всички Весела Коледа и Честита Нова година!“

Община Ловеч, пресцентър
20.12.2019 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.