Проф. д-р Никола Владов: Ловеч е завинаги запечатан в сърцето ми

Д-р Никола Владов

Ловеч е завинаги запечатан в сърцето ми – това пожела по телефона да се предаде на жителите почетният гражданин на града проф. д-р Никола Владов (59 г.). Той благодари на ръководството на Община Ловеч за поздравленията, които е получил за рождения си ден на 19 октомври т.г.

Искам чрез Вас да поздравя всички жители на любимия ми град и да им пожелая здраве и благоденствие, каза още д-р Владов.
Припомняме, че неговият баща д-р Никола Владов (двамата са с едно и също име) дълги години е работил в ловешката болница и е оставил много добри спомени в редица поколения.
Днес проф. д-р Никола Николов Владов е известен български лекар, специалист по чернодробно-панкреатична и трансплантационна хирургия, ръководител на Клиниката по чернодробна хирургия към Военномедицинската академия. Роден е на 19 октомври 1960 г. в Ловеч, почетен гражданин на родния си град от 29 март 2017 г. Мотивите са за „огромния му принос в постигнатите съпоставими с европейско ниво постижения в чернодробните трансплантации, за високия му човешки и професионален морал в дейността на българското здравеопазване“.
Община Ловеч, пресцентър
22.10.2019 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.