Peugeot и Isuzu гостуват на Ловеч на 10 октомври

Известните автомобилни марки Peugeot и Isuzu гостуват на Ловеч на 10 октомври, четвъртък. Представянето ще стане на площада до бул. „България“ и срещу сградата на Община Ловеч, началото е от 10.00 часа.


Ще бъдат показани най-актуалните модели Peugeot 508 и 3008 , както и пикапът ISUZU D-MAX.
На разположение ще е Колата на годината за 2019 г. в България – Peugeot 508. Дързък дизайн с отличителен стил и технология за врати без рамки, придават на автомобила специално присъствие и стойка. За пръв път в сегмента Peugeot 508 демонстрира Система за нощно виждане (Night vision), която засича живи същества пред автомобила нощем или в условия на намалена видимост. Системата осигурява засичане в рамките на 200-250 м извън обхвата на предните фарове и извежда образа от инфрачервената камера централно на цифровия дисплей на нивото на очите на водача.
Носител на над 65 международни награди от лансирането си до момента Peugeot 3008 SUV притежава спиращ дъха интериорен дизайн и носи въудушевяващо усещане при шофиране, подкрепен от арсенал от системи за помощ при шофиране и гама икономични двигатели.

Солидният ISUZU D-MAX обединява предимствата и практичността на лекотоварните автомобили с емоцията на превозно средство за „бягство” от ежедневния живот. От селскостопанските терени до рали Дакар, ISUZU D-MAX е готов да посрещне всички предизвикателства. Здрави и удобни, пикапите D-MAX се предлагат в силуети, разработени на база на тежкотоварните автомобили – единична, удължена или двойна кабина.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.