ГЕРБ откри предизборната си кампания в Ловеч

ГЕРБ откри предизборната си кампания за предстоящите местните избори в Ловеч на 27.09.2019 г. вечерта, съобщи пресцентърът на партията. За ГЕРБ се гласува с бюлетина № 43. Пълната листа виж ТУК

В началото Ловчанският митрополит Гавриил отслужи молебен в катедралния храм „Св. св. Кирил и Методий“.


Официалното откриване на кампанията започна в 18:00 ч. в Народно читалище „Наука – 1870“. Водещият Александър Владимиров представи кандидатите за кметове на населени места, кандидатите за общински съветници и кандидата за втори кметски мандат на община Ловеч г-жа Корнелия Маринова.

„Когато в края на 2015 г. поехме общината, тя бе в състояние на финансова криза. Ловеч беше в списъка на Министерството на финансите за общини във финансова несъстоятелност. Само година по-късно, през декември 2016 г., Ловеч бе първата община, която официално отпадна от списъка“, това заяви г-жа Корнелия Маринова при откриването на кампанията.
„Постигнатите успехи през изминалия мандат са много, но още повече са предизвикателствата пред нас, за да завършим започнатите проекти, да привлечем още инвестиции и да направим така, че до края на следващия мандат средната работна заплата в община Ловеч да бъде 1200 лв.“, каза още Маринова.
„Превърнахме града в привлекателен за бизнеса център. Открихме голям нов завод – значимо постижение не само за общината, но и за България. Защото дълбоко вярваме, че е необходимо да полагаме специални усилия ловчалии да работят в града и за града си!“, си пожела Маринова.
„Ще обърнем специално внимание на историческата памет и справедливост като възнамеряваме да изградим Национален мемориал на жертвите на комунистическият режим. Народ който не познава и почита своето минало не може да съгради достойно настояще за себе си и справедливо бъдеще за своите деца!“, заяви Маринова пред препълнената зала.
„Изберете ГЕРБ и подкрепете мен и екипа ми за нов мандат, за да ви гарантираме продължаването с удвоени усилия на базата на управленски опит на политиката на стабилност и растеж в общината. Растеж, който всички искаме да бъде по-осезаем и който заедно можем да постигнем като работим още по-целеустремено за него тук и сега!
Бъдете активни граждани и не оставайте безразлични към проблемите на града и общината ни – решенията ще бъдат ефективни и реални само ако дойдат от нас и ние поемем дълг пред себе си и децата ни да работим за тяхното реализиране“.
„Работа, работа и пак работа“, завърши пламенното си обръщение към събралите се граждани Корнелия Маринова.
Сред гостите бяха заместник-председателят на ПГ на „ГЕРБ“ Димитър Главчев, народните представители Георги Марков и Калин Василев и социологът доц. д-р Антоний Гълъбов. Всички те пожелаха успех на г-жа Маринова и изразиха пълната си и искрена подкрепа за нея и екипа й. Отчитайки видимите промени в града, Георги Марков насърчи г-жа Маринова да продължи в същия дух и си пожела да посети заедно с нея през месец ноември тази година знакови за българската демокрация места в града по случай 30 години от демократичните промени в страната.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.