Болна троянка блъсна три коли, двама от Дебнево пък гледат нива с коноп


Лек пътен инцидент имаше на 2 септември и в Ловеч на кръстовището при „Била“

Поради здравословен проблем 66-годишна троянка, водач на лек автомобил «Дачия Сандеро», е блъснала три автомобила.


Инцидентът е станал на 03 септември около 10.00 ч. на ул «Ген. Карцов» в Троян. Жената е загубила контрол над управляваното от нея превозно средство, навлязла е в лентата за насрещно движение и се е ударила последователно в паркиран автомобил «Тойота Корола» спрял за товаро разтоварна дейност и товарен автомобил «Дачия Докер», който пък от своя страна е блъснал паркирания зад него лек автомобил БМВ Х5. При сблъсъка леко са пострадали водачката на «Дачия»-та и водачът на товарната «Дачия», които са откарани за преглед в болнично заведение, без опасност за живота. На троянчанката е съставен акт за нарушение на ЗДВП.

Двама криминално проявени мъже от гр.Севлиево, на възраст 36 и 35 години са задържани в РУ Троян след като на 03 септември около 18.00ч. на нива в землището на с. Дебнево, община Троян, са установени в момент на поливане на растения от рода на конопа. Насажденията са отглеждани на обособена площ с размери 7м/4м., като полицейските служители са иззели общо 12 растения с височина между 1.80 – 2.80 метра, с общо тегло със стеблата около 45 кг.
В хода на последвали съвместни процесуално-следствени действия със служители на РУ Севлиево, в жилищата обитавани от мъжете са открити още наркотични вещества: съответно 23 грама в едното и 16 грама в другото, които при тестване с полеви тест са реагирали на канабис.
Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в РУ Троян и работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.