Четирима спрели пожар в Областна администрация Ловеч, наградени са

Предотвратен е пожар в Областната администрация в Ловеч на 12 август, става ясно от днешно съобщение на институцията. По този повод областният управител Ваня Събчева награди с грамоти четиримата служители, които са действали адекватно.
В заповедта се казва: „…за бърза и навременна реакция в настъпила рискова ситуация на 12.08.2019 г. – в стая – архив на Държавна собственост, довела до опазване на служебно имущество – архивни досиета, регистри и актове за държавна собственост“.

Наградените са главните експерти Велислава Петкова и Мая Михова, Иванка Георгиева от Информационния център и работникът по поддръжка на сградата Цанко Тотев. Те се оказват в точното време на точното място, за да предотвратят възникването на пожар, причинен от внезапно самозапалила се от късо съединение луминисцентна лампа в архива на администрацията. Освен грамоти те получават и специалните благодарности за тяхната бдителност и професионално отношение.

Ваня Събчева е подписала договор за извършване на обществена услуга с предмет обследване на съществуваща инсталация на сградата на Областна администрация, изготвяне на инвестиционен проект по част „Електро“ на сградата, включващ пожароизвестителна инсталация и оповестителна инсталация, както и инвестиционен проект, включващ евакуационно осветление на сградата на Областна администрация Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.