Виж наградите в Ловеч за празника на МВР

По повод празника на МВР-5 юли и 140-годишнина от създаването на вътрешното ведомство с «Почетен знак» на МВР III-степен от името на министърът на вътрешните работи е награден ст. инспектор Людмил Георгиев – началник на група в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОД МВР-Ловеч.

Наградата се връчва за доказан професионализъм при изпълнение на служебните задължения и постигнати високи професионални резултати.
С „Писмена похвала“ от името на ст.комисар Милен Маринов директор на ОД МВР-Ловеч са наградени зам. директор ОД МВР-Ловеч комисар Цветозар Цанков, началник отдел „Охранителна полиция“ комисар Светослав Шишийски и началниците на районни управления в Ловеч, Троян, Луковит, Ябланица и Угърчин, както и още 48 служители от структурите на ОД МВР-Ловеч.
С „Писмена похвала“ от зам-директор ОД МВР-Ловеч комисар Цветозар Цанков са наградени 18 служители, а със същата награда от името на началник отдел „Охранителна полиция“ комисар Светослав Шишийски са отличени други 15 служители на ОД МВР-Ловеч.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.