Светлина от Ловеч – победителка в Little Miss & Mister Galaxy 2019

Седемгодишната Светлина Тодорова от Ловеч стана победител във възрастовата си група с титлата Little Miss Galaxy 2019, лице на Община Банско, и получи приз за най-красива бална рокля. В Шоуто на таланта тя се представи с изпълнение на пиано.


Светлина спечели честта да представи България на престижния международен конкурс като миналата година стана Малка Мис България и Малка Мис Ловеч!
За поредна година най-популярния детски международен форум „Little Miss & Little Mister Galaxy” се провежда в гостоприемното Банско под патронажа на кмета г-н Г. Икономов.
Деца от 4 до 17 години от цял свят пристигнаха за една седмица, изпълнена с незабравими преживявания в най-атрактивния зимен курорт на Балканския полуостров. Тази година освен традиционните участници от Южна Африка,Индия, Грузия, Русия,Македония, България, Румъния за пръв път има гости от Малта и Узбекистан.
В едноседмичната програма на конкурса организаторите от Агенция Интерсаунд се погрижиха да запознаят участниците с културните забележителности на региона, да им покажат красотата на планината с посещение на Ски пистите. За Южно Африканските и Индийските деца първата среща със снега е много емоционална. Най-вълнуваща беше традиционната срещата на участници и национални директори с Кмета на Банско, на която те разказваха и подаряват сувенири от своите държави и получиха за спомен от България шарени битови торбички.
Международното жури с председател Ирина Папазова оцени участниците в няколко етапа: Интервю с журито, Талант шоу, Модно ревю и Финално шоу в три тура: Тематично дефиле „Замръзнало кралство“ , представяне в национални костюми и в бални рокли и официални костюми. Най-добрите таланти на участниците предизвикаха впечатлиха публиката – виртуозни изпълнения на пиано и барабани, блестящи малки певици и танцьори, и дори илюзионист. Водещи на церемонията бяха Леда Виденова и Сузан Джемил.
Режисурата на спектакъла е дело на Мартин Желев.
Хотел- домакин на международния конкурс беше ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО, официален превозвач на участниците – туристическа фирма ДАРИ ТРАВЕЛ, а официален дизайнер на конкурса – Модна къща ПЕРЛИТА.
Следващото издание на конкурса ще бъде през март 2020 година отново в Банско, България.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.