Ловеч е отличен със „Златен приз“ за туризъм

Корнелия Маринова и Николина Ангелкова

Община Ловеч е удостоена със „Златен приз“ – „За разработване и утвърждаване на комплексен туристически продукт“. Това стана на 15. 02.2019 г. следобед на специално тържество в „Интер експо център“ в София.
Отличието бе връчено на кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Кметът Корнелия Маринова благодари за признанието и подчерта, че наградата е ценно отличие, защото се присъжда от най-добрите специалисти в бранша.


„Нашата цел е Ловеч да е незаобиколим град в маршрутите на туристите, да бъде гостоприемен, да предлагаме разнообразни и съвременни възможности за отдих и туризъм. Стремим се Ловеч да остава в спомените на всеки, който го е посетил. И да поиска пак да се върне“, каза още Корнелия Маринова.
Списанието „Туризъм и отдих“ връчва за тринадесети път своите „Златни призове“ за 2018 г. на лидерите, допринесли за развитието на туризма в България.
Награждаването бе част от провеждащата се XXXVI-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА експо“ (14 -16 февруари).
На борсата Община Ловеч участва със специален щанд, който представя туристическите възможности на общината. Кметът Корнелия Маринова и заместник-кметът Венцислав Христов посетиха ловешкия щанд и разговаряха с посетителите.
Община Ловеч, пресцентър
15.02.2019 г.

Вашият коментар

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.